Friends don’t owe each other anything

The Ladies
We are five ladies | fifteen | Malaysian
YourFootPrints

Links

Aina|Auni |Hajar|Mielin |Aryna|Dania |Niesya|Miyyo
Credits

Layout designed by Hanna
Original layout by Yani Lavigne
Images from XX
Hosted by Blogger Youtube and photobucket
Much love ❤
Friday, December 23, 2011 >>2:04 AM


Assalamuaikum w.b.t.Setelah beberapa bulan kami habis menjalani Peperiksaan Penilaian Menengah Rendah.Akhirnya, keputusan yang kami tunggu-tunggu selama ini keluar juga.Kami tahu yang kami sudah berusaha dengan sehabis baik.Kami bangga dengan sebarang keputusan yang kami dapat.Kami bangga menjadi warga Sekolah Agama Menengah Tinggi Sultan Hisamuddin kerana sekolah kami adalah antara sekolah yang terbaik di negeri Selangor.Guru-guru kami juga ramai yang terdiri daripada pemeriksa kertas,penggubal soalan. dan lain-lain.*Okay,baru dapat tahu hari tu.

Semalam yang bertarikhkan 22 Disember 2011 merupakan hari yang agak penting untuk kami kerana kami mendapat keputusan Penilaian Menengah Rendah.Berdebar-debar hati kami menunggu cikgu memanggil nama kami.Alhamdulillah,debaran kami tidak sia-sia kerana kami mendapat keputusan yang sangat cemerlang,yang tidak pernah kami jangka kan selama ini.Kami sangat gembira dan terharu sehingga mengalirkan air mata.Kami bangga kerana ahli-ahli kumpulan kami semua nya pandai-pandai.Kami tidak membongkak jauh sekali ingin rasa riak.Tapi kami sangat bersyukur terhadap yang Esa kera telah memberikan kami kejayaan ini.Tidak sia-sia segala pengorbanan yang telah kami lakukan selama ini.

Kami harap kami dapat kekal kan kejayaan kami ini untuk Peperiksaan SPM pula,dan yang seterusnya hingga ke akhirat.Kami berharap agar kami dan berjaya didunia dan di akhirat juga.Amin

Older Posts Newer Posts

Right After PMR
Saturday, October 15, 2011 >>8:15 AM


 

Assalamualaikum.Dah lama betul belog ni terbiar begitu sahaja tanpa ada sesiapa yang mnguruskan nya. Al-maklumlah, pengurus kami dah pencen dan kami sudah buntu memilih pengurus yang baru, Is there any voluntere? Okay, actually kita orang baru sahaja habis PMR. Tinggal tunggu result aje lepas ni. Biasalah, bila dah habis periksa ni masing-masing rancang nak pergi berjalan. Before I forget, we have a new ELF actually. Her name is Khairatul Madihah, we called her as Kyra

Older Posts Newer Posts

2010 In Memories Part 2 :')
>>7:52 AM













Older Posts Newer Posts

2010 In Memories Part 1 :')
Tuesday, December 7, 2010 >>6:22 AM



our official pic for this year <3


aina and auni 


aina and wawa


 haha , nasyid lah konon'y :P


the star of my show :)


us with form 3 . mcm girls generation pown ada . HAHA :)


us again , on last day school :')


captured by aina :P


us again , using timer pny capt :)


and rahmah , wawa with hajar .

more pic coming soon on 2010 In Memories Part 2 :)

Older Posts Newer Posts

Award mari
Friday, November 19, 2010 >>11:13 PM



Salam blogger, hari nie rase rajin sikitlah nak update blog sebab dsapat award daripada saah seorang daripada ahli kita orang. nick name dye dalam dunia blogger ni , LadyNUR.. hehe kenal x?? kalu x kenal pown x pe.. hirau kan aje . tapi kalo korang nak award . korang singgah lah blog dye . or follow lah dye okay . ha ni ha award nyerr . dye kate sesiape pown boleh amik dye x kesah 



Older Posts Newer Posts