Friends don’t owe each other anything

The Ladies
We are five ladies | fifteen | Malaysian
YourFootPrints

Links

Aina|Auni |Hajar|Mielin |Aryna|Dania |Niesya|Miyyo
Credits

Layout designed by Hanna
Original layout by Yani Lavigne
Images from XX
Hosted by Blogger Youtube and photobucket
birthday
Thursday, July 1, 2010 >>7:59 PM


dah lame dah tak update blog, cuz x dek citer r. skarang bru ade citer. oh hoi, banyak betul masalah dalam group kita orang nie. sekejap kawan, sekejap tak kawan. Urrrmmm... nak citer aper erk. Bace jelah kat bawah nie.

Rabu, 30 June 2010

kita orang sambut birthday same2 lah. kita orang dah bincang sesame same ade mau tukar2 hadiah atau beli kek jer. Ramai yang vote beli kek, so kita orang beli jelah kek. 
Kita orang beli kek dengan Raja. Haha:DD lawak ohh, pagi2 lagi dah tunggu Raja kat depan asrama. 
Petang uh lepas kita orang makan kek, kita luah kan ape yang kita orang tak suke kat orang tu face to face.
 agak seronok lah jugak, ini sekali gus dapat mengerat kan lagi hubungan kita orang orang sebagai SAHABAT. kita orang harap persahabatan kita orang dapat berkekalan hingga ke akhir hayat (ceewaahh!! hehe=>) 


Sampai sini je kowt cerita nyer. malas lah nak tulis panjang2. bukannyer ade orang yang bace pown. Sekian terima kasih.

catatan nurul auni :DD

Older Posts Newer Posts