Friends don’t owe each other anything

The Ladies
We are five ladies | fifteen | Malaysian
YourFootPrints

Links

Aina|Auni |Hajar|Mielin |Aryna|Dania |Niesya|Miyyo
Credits

Layout designed by Hanna
Original layout by Yani Lavigne
Images from XX
Hosted by Blogger Youtube and photobucket
hari kemuncak ko-kurikulum 2010 :P
Thursday, July 15, 2010 >>3:05 AM


assalamualaikum kepada sume pembace yang disayangi sekalian . haha:DD hari nie titibe je rase cam nak update blog . nak story sikit pasal aktiviti yang ade kat sekolah pagi tadi . korang bace jelah kat bawah nie . 
tu pown kalu korang sudi lah kenn

okay, pagi tadi kat sekolah ade hari kemuncak ko-kurikulum 2010 . pagi-pagi lagi kita orang dah berkumpul kat sekolah . semua berbaju sukan (act, bukan nya sume orang berbaju sukan. ade yang pakai uniform mengikut unit diorang.haha:DD) Agak, seronok r pagi tadi . tyme perhimpunan pagi tadi . kita orang x dengar pown ape yang guru besar cakap . kita orang buat hal sendiri jerw . borak-borak , tangkap gambar and etc. 

Lepas guru besar puas membebel . kita orang pown disuruh bersurai . ada yang pegi kantin , ade yang naik kelas , ade yang melepak sane, ade yang melepak sini dll. kita orang lepak kat tempat biase kita orang r. kat sebelah dewan uh . mula2 tak dek orang . kita orang pown tengok r pasukan BULAN SABIT MERAH MALAYSIA berlatih kawad . S.M.A.R.T gilerr kowt diorang kawad . pastu ade perlawanan futsal . kita orang pown tengok r diorang maen futsal . hajar pulak sebok dengan GERGASI CINA dye . 

lepas perlawanan futsal dah habis . kita orang pown pegi melawat jualan - jualan yang telah disediakan oleh guru-guru dan juga murid-murid . kita orang just melawat-lawat je . then, kita orang beli ape yang patut kita orang beli . ramai abang-abang hensem yang kita orang nampak kat situ .hehe=) 

lepas, kita orang dah puas melawat gerai-gerai tu . kita orang pown pegi tengok budak asrama buat sukaneka. lawak ouh diorang . okay, program nie habis kol 3 tadi ouh .

Older Posts Newer Posts